Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle
dinsdag, 08 juni 2021 18:55

Corona update juni 2021 VERSOEPELINGEN VANAF 5 JUNI!! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Beste leden,

Wat zijn we blij met het nieuws dat er verdergaande versoepelingen komen op zaterdag 5 juni a.s. Eindelijk kunnen we naast het tennissen zelf ook het verenigingsleven weer leven inblazen. Gezellig na afloop weer een praatje en een drankje op het terras. De jeugd gaat weer competitie spelen met andere clubs en ook interne wedstrijden zijn weer mogelijk. Wat hebben we hier naar verlangd!

Om alles weer op te starten moet er nog wel wat werk worden verzet, maar eerst zal vanaf 14 juni de nieuwe vloer worden gelegd in het clubhuis. We kiezen er daarom uit praktische overwegingen voor om bar en terras te openen op maandag 21 juni. Maar daarna zullen we van maandag t/m donderdag open gaan van 19.30 - 22.00 uur! Toiletten en kleedkamers open vanaf 5 juni.

OPENING KANTINE/TERRAS VANAF MAANDAG 21 JUNI.
ELKE MA/DI/WO/DO VAN 19.30 - 22.00 UUR

Om de sfeer er weer in te krijgen zal de bar uiteraard gerund moeten worden. De bardiensten staan daarom weer open in de clubapp. Nu onze vaste vrijwilliger voor de schoonmaak uitgevallen is, zouden we graag op zaterdagochtend 19 juni met een groepje de gehele kantine willen schoonmaken. Ook hier kun je op inschrijven in de clubapp. Wil je iets doen in het groenonderhoud, geef dit dan apart door. We vertrouwen op ieders enthousiasme en bereidwilligheid.
Afkopen van je (bar)dienst kan tegen betaling van € 25,00 (1 dienst 2021). Geef dit dan direct aan ons door. Jeugdleden, leden vanaf 70 jaar en leden die dit jaar lid zijn geworden hoeven in principe geen dienst te draaien, maar we stellen het zeker op prijs als je dit spontaan aanbiedt. 

We zijn verder op zoek naar een voorzitter voor de kantinecommissie en iemand die wekelijks de kantine wil schoon houden (tegen een kleine vergoeding). Wil je iets extra's doen voor de vereniging, dan horen we dat graag. Wil je er eerst meer over weten, stuur ons dan een reply. Uiteraard zijn in andere commissies ook nieuwe mensen welkom. Vele handen maken licht werk.

Verder hopen we binnenkort de instuifavonden weer te organiseren. Hierover zullen we jullie binnenkort informeren.

Voor wat betreft de aangepaste coronaregels:

  • kleedkamers en douches kunnen weer gebruikt worden.
  • geen 1,5 mtr afstand meer nodig op de baan, ook voor senioren.
  • we blijven nog wel reserveren via de app.
  • helaas nog geen publiek/bezoekers, dus alleen een drankje na bij een baanreservering (uitz.: noodzakelijke begeleiding ouders bij competitiewedstrijden jeugd).
  • binnen dragen we een mondkapje. Vergeet dit dus niet mee te nemen!
  • gezondheidscheck blijft nodig.
  • 1,5 mtr buiten de baan blijft gehandhaafd. Max 4 personen aan een tafel.

Laten we met elkaar de energie weer terug brengen in de club en een mooie zomer tegemoet gaan! 

met groet,
Annette Rikkers
voorzitter

Read 282 times

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image