Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

knltbmeetandplay

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle

De introduceeregeling is er om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de tennissport of om een keer met iemand van een andere vereniging te tennissen.

Het was niet altijd duidelijk hoe je een introducee mee kunt nemen. Met de Clubapp is het technisch in ieder geval erg makkelijk geworden om af te hangen voor een introducee. We merken alleen dat er daardoor geregeld introducees meekomen zonder dat gevraagd wordt wat hiervoor de regels of kosten zijn.

Een baan afhangen met een introducee via de Clubapp

Je hebt voor een introducee geen aparte pas nodig. Je kiest binnen de Clubapp een dag en tijd en klikt deze aan. Vervolgens wordt gevraagd met wie je gaat spelen. Je kunt hier een of meerdere medeclubleden selecteren maar kiezen voor introducé toevoegen. Daarna vul je de naam en het e-mailadres in van jouw introducee en klikt op ‘Speler toevoegen’. De spel is gelijk aan de reguliere speeltijden.

Kosten

Voor het meenemen van een introducee geldt een vergoeding van € 6,00 euro (per persoon). Je kunt maximaal 6 keer per jaar een introducee meenemen. Het bestuur kan a.d.h.v. eventuele piekbezettingen bepalen of introducees zijn toegestaan. Dit is zichtbaar in de app.

Overige spelregels:

  • Het lid dat de introducee meebrengt is ten allen tijde verantwoordelijk voor de introducee en zorgt ervoor dat de introducee op de hoogte is van de geldende regels op en rond de baan.
  • TV Kapelle kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de introducee tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of een blessure.
  • Het is NIET toegestaan om de introduceeregel te omzeilen door de introducee af te hangen op het lidmaatschap van een ander lid van TV Kapelle.

Heb je nog vragen?

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image