Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle
zaterdag, 16 mei 2020 11:33

Corona Update Mei (2)

Written by

Er wordt gelukkig weer veel getennist. Hopelijk haalt iedereen er hernieuwde energie uit. Nog even kort de voorwaarden:

  • alleen enkelspel en 1,5 mtr afstand (uitz. trainingen)
  • verplichte reservering via clubapp https://www.knltb.nl/clubapp
  • clubhuis, kleedkamers, toiletten en terras gesloten
  • bij klachten thuisblijven.

Er is gekozen voor reserveringen op hele uur om geen gaten tussen reserveringen te krijgen. Als Coronavirus wat tot rust komt, kunnen we misschien vanaf 1 juli weer dubbelen. We houden jullie op de hoogte

maandag, 11 mei 2020 11:21

Corona Update mei (1)

Written by

Beste leden,

Goed nieuws: vanaf 11 mei mogen ook de senioren vanaf 19 jaar, onder voorwaarden, weer de baan op! De KNLTB heeft vrijdag richtlijnen opgesteld en hieronder de uitwerking hiervan voor onze vereniging. We hopen hierin zo volledig mogelijk te zijn geweest. Mocht je iets missen, dan horen we dat graag. Hou je aan de richtlijnen, zodat we de verspreiding van het coronavirus in toom kunnen houden en de hele zomer met z’n allen lekker ons spelletje kunnen spelen. We wensen iedereen veel tennisplezier toe! Blijf fit en hou vol!  

DE “SPELREGELS” VOOR SENIORLEDEN VANAF 11 MEI

Senioren mogen vrij spelen, maar uitsluitend in enkelspel. Dus met maximaal 2 spelers op één baan en met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Uitzondering: leden uit zelfde gezin/woonadres mogen met max. 4 personen spelen.

Senioren mogen in lesverband met max. 4 spelers op één baan trainen, met inachtneming van 1,5 meter afstand. Had je al ingeschreven voor les dit voorjaar, dan neemt je trainer zelf contact met je op. Niet ingeschreven of nooit eerder gelest en je wilt toch mee trainen, neem dan direct contact op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren van een baan kan alleen via de eigen KNLTB clubapp. De reservering hoeft niet bevestigd te worden op het afhangbord in het clubhuis. De app is gratis te downloaden via je eigen Playstore. Doe dit dus zo snel mogelijk.
UITLEG APP: Zodra je de app hebt gedownload, krijg je een scherm waar je de vereniging moeten opzoeken. Nadat je de vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer. Het bondsnummer staat op het pasje van de club. Leden kunnen zelf hun wachtwoord installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar het geregistreerde e-mailadres op je lidkaart. Via de tab spelen (tennisballetje) kun je een baan reserveren. Let op: reserveren is spelen! Banen onbezet laten is niet leuk voor de andere leden.

Voor iedereen geldt: Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°), verlies van reuk/smaak (zie https://nocnsf.nl/sportprotocol)

sporters boven 70 jaar en uit risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij op buitensportparken of in de openbare ruimte zich in groepen kunnen begeven. Raadpleeg desnoods je huisarts.

Kantine, kleedkamers, toiletten en terras zijn nog steeds gesloten. Je tennispasje geeft vanaf nu geen toegang meer tot het clubhuis. Verlichting kan doordeweeks worden aangezet door trainer Jermo Stoel. In andere gevallen wordt een oplossing gezocht.

Neem je eigen gemarkeerde tennisballen mee en pak alleen die op van de baan. Je medespeler doet dan met zijn tennisballen.
Wisselen van speelhelft met de klok mee.
Wacht op afstand om de baan te betreden indien spelers voor jou de baan moeten verlaten.
Blijf op 1,5 meter afstand van je medespeler en andere leden op het park.
Ga na het spelen direct naar huis.

Indien nog vragen of aanvullingen, dan graag via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de (jeugd)leden t/m 18 jaar blijven de regels gehandhaafd. Dat betekent dat voorlopig alleen in de vorm van trainingen kan worden getennist. Indien gewenst kan vrij tennissen onder toezicht worden besproken met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Er zal dan worden bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Bestuur TVK
Annette Rikkers

zaterdag, 30 november 2019 19:02

Ben jij onze nieuwe secretaris?

Written by

Vind jij het leuk om mee te denken en de vereniging te besturen? 

Continuïteit, nieuwe inzichten en goede ideeën zijn van belang voor het voortbestaan van de vereniging. We zijn op zoek naar leden die deze rol op zich willen nemen.

 

Voor 2020 zijn we nog op zoek naar een secretaris

Heeft u interesse of vragen over een van de vacatures, stuur gewoon een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image