Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

knltbmeetandplay

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle

Update April 2022:

1 2 3
 4  5  6
 7  8  9

Er is in de afgelopen weken hard gewerkt aan de werkvoorbereiding ter plaatse en het grondwerk voor onze padelbanen.

Eind januari zijn de nodige bosschages verwijderd, en zijn de twee oude schuurtjes aan de achterzijde van het clubgebouw verwijderd. Hiermee werd ruimte gemaakte om de bij het grondwerk vrijkomende grond te kunnen plaatsen.

padel1padel2

 

 

 

 

 

Volgens plan is vervolgens het tapijt van de minibaantjes verwijderd, waarna de leverancier met het grondwerk kon beginnen. Maar niet voordat het eerste deel van de mantelbuis voor de aansluiting van de elektriciteitskabels was ingegraven. Ten behoeve hiervan moest weer een flink aantal tegels worden opgepakt en elders opgeslagen. Hierbij heeft weer een aantal actieve leden geholpen waarvoor veel dank..

Medio februari is het grondwerk uitgevoerd: uitgraven van de grondstrook achter de oefenmuur, oefenmuur afbreken en verwijderen, zandpakket egaliseren, laag lavasteentjes aanbrengen en aandrukken middels walsen.

padel3

padel4padel5

 

 

 

 

 

Zo, deze fase is achter de rug, KIWA ISA Sport gaat de opbouw van deze ondergrond keuren, deze moet namelijk voldoen aan eisen van NOC-NSF voor sportvloeren. Hierna zal begin maart de betonvloer worden gestort, en –na uitharding hiervan- worden de padelkooien opgebouwd. Tegen die tijd zullen we weer een update geven.

Als de weersomstandigheden gunstig blijven zijn de padelbanen in het voorjaar gereed, dus een ieder kan zich langzamerhand gaan voorbereiden op een partijtje padel. Kijk bijvoorbeeld eens naar een van de vele filmpjes op Youtube om in de stemming te komen.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Hans Haarlem
18-02-2022

Padel mede mogelijk gemaakt door deze sponsors

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image