Welkom bij Tennisvereniging Kapelle

knltbmeetandplay

Elke dag geopend

Ma. - Zo. 9.00-23.00

Telefoon

0113-342934

Vroonlandseweg 51

Kapelle

Online banner voor website kleinSporten is bij uitstek een gezonde bezigheid. Tennissen en padellen dragen daaraan bij.
Vanaf 1 september 2022 richt onze vereniging zich graag nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. We bieden ze graag een gezonde sportomgeving. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken tijdens georganiseerde activiteiten van jeugdleden.

Wat verandert er?

Vanaf 1 september 2022 zijn wij tijdens de jeugdactiviteiten rookvrij. Denk aan trainingen, toernooien, competitie en georganiseerde evenementen waar jeugdleden aan mee doen. 
Iedereen is en blijft welkom op ons sportterrein, ook rokers! We vragen rokers echter om tijdens de jeugdactiviteiten buiten het terrein en uit het zicht te roken. Dit geldt ook voor het roken van e-sigaretten en aanverwante producten.
Dit is even wennen. Help elkaar dan ook eraan te denken dat we als TPV Kapelle onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven!

Ook buitenom de jeugdactiviteiten willen wij het op het terras en langs de banen graag rookvrij houden. Er zal een aparte rookpaal buiten het terras worden geplaatst. Maak hier gebruik van!

Waarom op weg naar rookvrij?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein tijdens jeugdactiviteiten voorkomen we dit en bieden we een gezonde sportomgeving. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel.  We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

We hopen dat je, net als de vereniging, je sterk maakt voor een gezonde omgeving. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Bestuur TPV Kapelle


Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image